Leverandører

VÅRE LEVERANDØRER

En viktig del av vårt team

Praxair står på Fortunes liste over verdens 250 største selskaper. Vi har over 26 000 ansatte som arbeider i mer enn 50 land, og en global omsetning på over USD 11 milliarder. Vi er fokusert på å gjøre planeten vår mer produktiv ved å hjelpe våre kunder med å bli mer lønnsomme, effektive og miljøbevisste. Våre leverandører er avgjørende for at dette skal skje. Les informasjonen nedenfor for å få flere detaljer om hva det innebærer å være leverandør til Yara Praxair, og hvordan du kan bli med i vårt team.

Fra prosesskontrollutstyr til entreprenørtjenester og kompressorer til vannbehandling: Vi kjøper tjenester, utstyr og tilbehør som er nødvendig for å hjelpe våre kunder med å gjøre mer.

Som medlem av vårt Yara Praxair-team forventes det av våre leverandører at de skal levere med samme grad av engasjement og etisk atferd som våre egne ansatte. Les mer om disse forventningene.

I Yara Praxair arbeider vi for å sikre fravær av tvangsarbeid og barnearbeid i leverandørkjeden. Les mer om våre retningslinjene som er grunnlaget for vårt engasjement.