Våre ansatte

VÅRE ANSATTE

Vi inspirerer hverandre

Vi er et selskap der medarbeiderne lærer og praktiserer det de har lært. Teamarbeid er en viktig del av vår kultur og resultater skapes gjennom samarbeid på tvers av avdelinger. For å heve standarden på arbeidet vårt, utfordrer vi hverandre hele tiden.

I Yara Praxair utfører vi flere typer oppgaver for våre kunder og er stolte av kvaliteten og kreativiteten i det vi leverer. Medarbeiderne tar ansvar for det arbeidet de gjør og blir belønnet for det både personlig og profesjonelt.

Vi mener at ansvaret vårt ikke slutter ved kundene, men også omfatter samfunnet der vi arbeider. Vi følger slagordet « å gjøre planeten mer produktiv» og engasjementet vårt har aldri vært sterkere.

Hvis du er nyskapende, fleksibel, engasjert og ambisiøs, passer du hos oss. Ta en nærmere titt på Yara Praxair og se hvor du kan påvirke med talentet ditt.

Jo mer mangfoldig og talentfull arbeidsstyrken er, desto mer vil vi vokse som enkeltpersoner og som selskap, desto bedre vil vi tjene våre kunder rundt om i verden, og desto større forskjell kan vi gjøre.

Våre ansatte bidrar til å gjøre planeten vår mer produktiv. I Yara Praxair oppfordrer vi alle til å støtte gode programmer der de finnes, og iverksette nye aktiviteter der det er mulig å gjøre et inntrykk på de samfunnene, der vi bor og arbeider.

Stiftelsen Praxair Foundation støtter høyere utdanning, samfunnstjeneste, mangfold, helse og omsorg og miljøorganisasjoner rundt om i verden, og viser stor givervilje.