Tjenester

Industritjenester og teknologi

Gass er bare begynnelsen

Yara Praxair er ikke bare en leverandør av industrigasser. Vi er også en samarbeidspartner som har årelang erfaring i gassleveranser, forsyningssikkerhet og tekniske løsninger. Vi kan derfor bistå med ekspertråd for å sørge for at gassene blir utnyttet på en optimal måte slik at prosessen kjører mest mulig effektivt og dermed gjør kloden vår mer produktiv.

Gassforsyning og -håndtering

Vi i Yara Praxair har lang erfaring å forsyne våre kunder med gass. Våre strategisk plasserte produksjonsanlegg, lokale forhandlere og effektive forsyningssystemer, sørger for at gassen når ut til våre kunder når den skal og dermed sikrer uavbrutt produksjon.

Industritjenester

La våre tjenester danne veien til optimal effektivitet. Våre tjenester er omfattende og inkluderer rengjøring, spyling, tørking, inertisering, lekkasjedeteksjon og inspeksjon av rør og sentralgassanlegg.

Teknisk service

Over 40 års erfaring med produksjon av industrigasser har gitt oss unik kompetanse og bredde innenfor de fleste bransjer. Dette har vi videreført til vår produktportefølje: Tekniske tjenster, hvor vi tilbyr følgende produkter og tjenester: gassinstallasjoner, kontroll av gassanlegg, konsulenttjenester og kurs og opplæring.