OxysafeTM- avslører lekkasjer

 

Er du opptatt av sikkerhet på arbeidsplassen? Da bør OxysafeTM være relevant for deg. OxysafeTM er oksygen tilsatt et luktestoff. Gassen er utviklet for å forebygge uhell og ulykker. Ved å tilsette et stoff som lukter, vil det være mulig å oppdage utslipp eller lekkasjer.

Faren ved oksygen
Oksygen omtales ofte som den farligste gassen av alle.

Faren oppstår når oksygeninnholdet i luft blir mer enn 21% - da øker faren for antenning av brennbare stoffer. Til og med materiale som ikke brenner i luft kan antennes ved forhøyet oksygenkonsentrasjon. Materialer som opptar og lagrer oksygen, for eksempel arbeidsklær, vil lett kunne antennes ved kontakt med gnister eller annen varmekilde. Det farligste er at oksygen er luktfritt og lekkasjer eller utslipp er vanskelig å oppdage.

 

Egenskaper ved OxysafeTM
OxysafeTM er en ikke brennbar gass, men den underholder forbrenning. Forhøyet oksygenkonsentrasjon øker faren for antenning og øker et materiales forbrenningshastighet.

  • OxysafeTM har spesifisert renhet 2.5
  • Trykk ved 15o C er 200 bar
  • Flasken er mørk grå med hvit skulder og er merket OxysafeTM
  • Tilkobling på flaskeventil er identisk med Oksygen 2.5.
  • Luktstoffet i OxysafeTM, dimethyl sulphide, har ingen miljø eller helsefare da  konsentrasjonen av stoffet er svært lav

 

Bruksområde
OxysafeTM er beregnet for bruk sammen med brenngass. Dette vil omfatte alt innen skjæring av stål, varming, lodding, sveising, flammeretting, flammerensing og tilsvarende oppgaver. OxysafeTM skal ikke brukes til næringsmidler eller medisinske formål.

 

OxysafeTM finnes som 20 og 50 L.  og flaskepakker (12 x 50 L.). I tillegg får du OxysafeTM på 10 L. Handyflaske, og på flasker med integrert regulator.

Du finner OxysafeTM hos de fleste av våre gassforhandlere.


Utskriftsvennlig versjon

 

Opp et nivå

 

Brosjyrer:

OxysafeTM - avslører lekkasjer
 

 

Navigation for OxysafeTM- avslører lekkasjer
Kontakt | Sitemap | Logg inn
Søk på nettstedet
Avansert søk
 
AccueilHjem
Yara.comYara.com