Gasser for laserskjæring

 

Vi leverer og monterer alt du trenger av gass og gassutstyr for din laserinstallasjon.

Laserskjæring er skjæring med lysstråle av ensartet bølgelengde. Prosessen er ikke avhengig av materialets antennelsestemperatur som autogenskjæring, eller strømledningsevne som plasmaskjæring.

Laserskjæring kan derfor brukes på alle metaller, stoffer eller trevirke med få begrensninger. Vi markedsfører våre gasser og vårt utstyr til lasere under produktnavnet LazerTM.

 

CO2 lasere bruker helium, nitrogen og CO2  for å lage laserlyset. Vi har rene gasser og gassblandinger produsert etter maskinleverandørenes spesifikasjonskrav.

 

Rengassene:

  • LazerTM Helium
  • LazerTM Nitrogen
  • LazerTM CO2

 

Lazerblandinger:

Lazerblandinger er produsert etter spesifikasjon fra hvert enkelt maskinleverandør og nummerert fra LazerTM 10 - LazerTM 35.

 

Skjæregass for laser

Laserskjæring utføres med oksygen for karbonstål og nitrogen for rustfritt stål, aluminium og andre materialer. I tillegg brukes argon for skjæring av titan. Vi har utviklet egne gasser optimalisert for laserskjæring.

 

LazerTM Oksygen P

Vi leverer oksygen for laserskjæring med renhet 4.5 (99,995). Maskinleverandørenes krav er normalt 3.5 (99,95). LazerTM Oksygen 4.5 gir høyere skjærehastighet og bedre skjærekvalitet på delene, og dette er viktig for våre kunder.

 

 

LazerTM Nitrogen P

Nitrogen har normalt renhet 4.0 (99.99). Gassen leveres på pakker eller tank avhengig av forbruk. Nitrogen 4.0 gir blanke oksidfrie snittflater på skjæring av rustfritt stål. Noen fabrikater av nyere lasere bruker også nitrogen i strålerøret. Dette krever høyere renhet av nitrogenet som da oftest leveres fra tank.

 


Utskriftsvennlig versjon

 

Opp et nivå
 
Relaterte sider
 
 
Send oss en e-post
Brosjyreoversikt

 

 

 

Navigation for Gasser for laserskjæring
Kontakt | Sitemap | Logg inn
Søk på nettstedet
Avansert søk
 
AccueilHjem
Yara.comYara.com