Oksygen til dykkere

 

Er du dykker trenger du også oksygen av medisinsk eller tilsvarende kvalitet når du fyller dykkeflasken. Vi har gjort det enkelt for deg ved å lage en ferdig utfylt resept for dykkere. Alt du trenger er å signere og returnere resepten til oss.

Dykkere trenger oksygen av medisinsk eller tilsvarende kvalitet ved fylling av dykkeflasker.

Er du dykker og trenger gass, så må du fylle ut resept for medisinsk oksygen, men kan selv signere.  Vi har gjort det enkelt for deg og til venstre ser du ferdig utfylt resept som du kun trenger å signere med navn og kundenummer. Resepten sender du deretter til vårt kundesenter via fax: 24 15 76 20, evt. kan du skanne resepten og sende den pr. e-post til [email protected]

Du kan også sende den pr. post. Konvolutten må da merkes med Kundesenter.

 

For kjøp av medisinsk oksygen til dykking kreves ikke underskrift av lege eller annen person med forskrivningsrett.

Ny kunde?

Har du ikke et kundenummer hos oss, så kan du opprette dette hos din nærmeste Yara Praxair gassforhandler. Dette kan gjøres via telefon. Se informasjon om din lokale gassforhandler til venstre.

Hva med egne flasker?

I en del tilfeller har dykkere egne flasker (eie) som de ønsker å få fylt. Vi kan fylle disse flaskene så fremt de har flasker som er akseptable i forhold til våre kvalitets- og sikkerhetsstandarder, og har koblinger som passer på våre fyllestasjoner.

 

Vi  har også helium og andre gasser som kan være nødvendig for dykkere.

 

 


Utskriftsvennlig versjon

 

Opp et nivå
Relaterte linker

 

 

 

Navigation for Oksygen til dykkere
Kontakt | Sitemap | Logg inn
Søk på nettstedet
Avansert søk
 
AccueilHjem
Yara.comYara.com