Yara Praxair

 

(2020-12-01) Vi bytter navn, og det er en glede å ønske deg velkommen til det skandinaviske industrigass selskapet Yara Praxair.

Vi er et samarbeidsselskap mellom det globale kjemiselskapet Yara International ASA, og Praxair Inc., som er et av verdens ledende industrigass selskaper. Samarbeidsselskapet eies 50% av hver av partnerne.

Yara har lenge hatt ambisjoner om å videreutvikle forretningsområdet industrigass, men har hatt behov for en sterk partner som kan bidra med nødvendig teknologi og kompetanse. Gjennom Praxair får Yara tilgang til en ledende teknologiplattform og kompetanse for videre utvikling av industrigassvirksomheten. Praxair har 27.000 ansatte, mer enn 1 million kunder over hele verden og et sterkt forskningsmiljø som står bak mer enn 3.000 aktive patenter.

Yara Praxair er et skandinavisk industrigass selskap med hovedkontor i Oslo. Vi leverer allerede et komplett utvalg av produkter og tjenester til de aller fleste industrisegmenter, og gjennom Praxair vil vi kunne tilby nye, innovative prosess- og teknologiløsninger. Vi ønsker å hjelpe våre kunder til forbedret produktivitet, redusert energiforbruk og bedre produktkvalitet. Dette vil vi gjøre på en sikker og miljøvennlig måte.

Ønsker du mer informasjon om våre produkter, så kontakt gjerne din lokale Yara Praxair gassforhandler eller ring oss på tlf. 04277.


Forfatter: Yara Praxair
Publisert: 2020-12-01
Utskriftsvennlig versjon

 

Aktuelt/Investor
– hovedside
 
Relaterte sider
 
 
Besøk Yaras
bildegalleri på yara.com
(på engelsk)

 

Siste nytt
 Nye gassforhandlere
(2020-09-26)
Møt oss på Den Tekniske Messen
(2020-09-22)
Yara Praxair leverte nitrogen til ulykkesstedet i Ålesund
(2020-04-03)
Katalysator for reduksjon av lystgass
(2020-03-13)
Ny og lett gassflaske
(2020-02-21)
Til Aktuelt

 

Aktuelt  Yara Praxair
Navigation for Yara Praxair
Kontakt | Sitemap | Logg inn
Søk på nettstedet
Avansert søk
 
AccueilHjem
Yara.comYara.com