Nyhet! MIGMA gjør jobben - Lettere og sikrere

NYHET! MIGMA GJØR JOBBEN - LETTERE OG SIKRERE

Nyhet! MIGMA gjør jobben - Lettere og sikrere

Yara Praxair gjør med konseptet Migma hverdagen enklere for de som bruker sveisegass i arbeidet. 
Med de nye gassflaskene med 300 bar trykk får du like mye innhold i en 33 liters flaske som i en standard 50 liters gassflaske.

ENKLERE HVERDAG

Det at gassflasken er mindre, men med samme innhold, gjør hverdagen mye enklere for de som skal bruke sveisegass i sitt daglige arbeid. Migma-flaskene er lettere å håndtere enn tradisjonelle gassflasker. De veier mindre og er derfor lettere å flytte på – noe som er bra for arbeidsmiljøet. Dessuten er de lavere, slik at de står stødigere for eksempel bak på en sveisemaskin som flyttes rundt. Tyngdepunktet blir lavere, noe som er en stor fordel.

FlowReg – Den beste flaskeventil med innebygget regulator

FlowReg er utviklet i tett samarbeid med den
svenske ventilprodusenten GasiQ.

FlowReg er utviklet i tett samarbeid med den svenske ventilprodusenten GasiQ.

GasiQ har vist at de kan levere ventiler av høy kvalitet, både med hensyn til Kapasitet, Trykkstabilitet og Flowstabilitet. Også på Design og Finish scorer de veldig høyt.

Praxair Europa har gjennomført en serie tester av forskjellige integrerte ventiler og FlowReg fra GasiQ har kommet best ut av disse. Med siste versjon der man kan stille inn og lese av forbruket i liter per minutt på utgangen og med hurtigkobling som standard, er det blitt et meget brukervennlig produkt. 

Våren 2013 introduserte Yara Praxair 300 bar Migma gassflaske i Sverige med de vanligste beskyttelsesgassene for sveising; Secure 8, Secure 18 og Argon.

En fornøyd kunde - WTJ i Arbrå
WTJ AB Arbra utenfor Bollnäs er et eksempel på en fornøyd Migma bruker:

"Vi har i Migma fått en gassflaske som er verdsatt av alle ansatte. Fra sveisere, som plasserer sylinderen på sveisemaskinen hvor det står stabilt og sikkert, til personalet som håndterer gassflaskene, som setter pris på både lavere høyde og lavere vekt "

WTJ er en kontraktsprodusent i medvind. Hovedfokus er sveising av skuffer for anleggsmaskiner. Selskapet har rundt 20 ansatte og en meget moderne produksjon; inkl. laserskjæring og store avanserte sveiseroboter. Ved at Yara Praxair leverer Migma sylindere, kan WTJ produsere mest mulig effektivt, noe som WTJ og deres kunder tjener godt på.