Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

SnoWin® MultiBelt X9

SnoWin® Multibelt X9 er en unik maskin som effektivt kjøler eller fryser inn single produkter

SnoWin® Multibelt X9 er basert på et fall-prinsipp der produktene mates i toppen og kommer ut single, frosset eller kjølt i bunnen. Produktet transporteres til bunnen via 9 høyder med bånd som går i motsatt retning av hverandre. Maskinen har kontinuerlig drift og kan lett bygges inn i eksisterende produksjonslinjer.

Egnede produkter

SnoWin® Multibelt X9 egner seg til avkjøling og innfrysing av alt fra små  til større produkter:

  • Ternet kjøtt
  • Strimlett kjøtt
  • Grønnsaker
  • Kjøttkaker / fiskekaker
  • Stekt bacon
  • Kyllingvinger

Den unike singelfrys-teknikken gir mulighet for mange nye produkter, som det  tidligere ikke har vært mulig eller lønnsomt å produsere.

Størrelse og kapasitet

Maskinen har et flatemål på ca. 2,7 x 2,0 meter, og en kapasitet på rundt 450 kg produkt pr. time (litt avhengig av temperaturdifferansen). Plassmessig tilsvarer dette en frysetunnel på opp mot 10 meter.

Flytende karbondioksid som kjølemedium

Maskinen fryser raskt inn produkter med flytende karbondioksid som kjølemedium. Karbondioksid sjokkfryser overflaten på produktene slik at de kommer single ut i den andre enden. I tillegg gir teknikken en merkbar besparelse på svinn sammenlignet med mer konvensjonelle løsninger.

Med karbondioksid som kjølemedium bevarer du aroma, smak og farge bedre. Teknikken er svært effektiv og produktet tas raskt ned til ønsket temperatur, noe som gir produktet en lengre holdbarhet og økt produksjonskapasitet.

Utforming

SnoWin® Multibelt X9 er utstyrt med belter som gjør at produktet ikke setter seg fast, er hygienisk utformet og selve innmaten (båndene) i maskinen kan rulles ut av kabinettet for vask.

Har du spørsmål vedrørende SnoWin® Multibelt X9 - send oss en e-post.

Se film om SnoWinR Multibelt X9

Multibelt X9