Tørris

Kjøp tørris (karbondioksid i fast form – CO2)

Vi tilbyr karbondioksid i fast form (CO2) – tørris – i konsentrasjoner over 99 %. Se diagrammet nedenfor, og last ned HMS-datablad for å få mer informasjon om kjøp av tørris fra Praxair.

Produktnavn Renhet HMS-datablad
Tørris (karbondioksid i fast form, CO2) > 99%

Hos Praxair utvikler vi de riktige kvalitetene til de riktige bruksområdene. Ta kontakt, og vi hjelper deg med å finne det beste leveringsalternativet til din virksomhet.

Bruk av tørris (karbondioksid i fast form) etter bransje

Helse og omsorg 

Karbondioksid i fast form, tørris, brukes til å muliggjøre fjerntransport av biologiske prøver og til kryopreservering og lagring av blodplater uten bruk av mekaniske frysemidler.

Mat og drikke 

Vår premium tørris kan brukes til å hjelpe matvareprodusenter med å øke produktiviteten i hver behandlingsfase og få produktene ut på markedet på en kostnadseffektiv måte. La Praxair hjelpe deg med å bevare friskheten til produktene dine.

Undersøk andre bransjer som bruker tørris.
 

Laboratorier 
Farmasøytisk industri og bioteknologi 


Levering av tørris: Pellets og skiver

Skiver

Vi tilbyr tørris i skiver på 1 kg

Rispellets

Til bruksområder som krever mindre formater, kan vi tilby tørrispellets av høy tetthet med en diameter på 2,9 mm.

Er du usikker på hva som passer for deg? 

Praxair er et stort selskap med stor rekkevidde og kan levere alle slags gasser til alle slags formål – trygt, pålitelig og kostnadseffektivt. Ta kontakt, og vi hjelper deg med å finne det beste leveringsalternativet til din virksomhet.