Gasser

INDUSTRIGASSER

Du får gjort mer med den riktige gassen

Vi i Yara Praxair mener at den riktige gassen kan bidra til at du får gjort mer enn å kjøre en applikasjon. Den riktige gassen vil redusere produksjonsavbrudd, senke kostnadene på sikt og øke produktiviteten og fleksibiliteten i bedriften – slik at du får gjort mer med mindre. Derfor er det viktig for oss å forstå virksomheten din før vi anbefaler en gass, slik at vi kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av ressursene dine. Ta en kikk på vårt repertoar av rene gasser, blandinger og utstyr og få gjort mer i dag.

Gassblandinger

Vi vet at rengasser alene ikke alltid er det man har bruk for. Det er derfor våre erfarne kjemikere og ingeniører jobber hardt for å klargjøre og sertifisere vårt utvalg av spesialgassblandinger. Årelang erfaring med stabilitetsforsøk har gjort oss i stand til å levere stabile gassblandinger med lav usikkerhet i de fleste konsentrasjonsområder.

Gassutstyr

Vi ønsker å tilby våre kunder pålitelig, sikkert og effektivt utstyr for håndtering av gass. Vi tilbyr en komplett utstyrsserie slik at du får dekket dine mest krevende bruksområder på en bedre måte.

Spesialgass

Yara Praxair har mer enn 60 års erfaring i produksjon av spesialgassblandinger. Produksjonen i dag dekker nær alle typer gassblandinger, såfremt de enkelte komponentene ikke danner uønskede kjemiske reaksjoner, eller at andre fysiske egenskaper begrenser mulighetene.