Gasser

Industrigasser

Du får gjort mer med den riktige gassen

Vi i Yara Praxair mener at den riktige gassen kan bidra til at du får gjort mer enn å kjøre en applikasjon. Den riktige gassen vil redusere produksjonsavbrudd, senke kostnadene på sikt og øke produktiviteten og fleksibiliteten i bedriften – slik at du får gjort mer med mindre. Derfor er det viktig for oss å forstå virksomheten din før vi anbefaler en gass, slik at vi kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av ressursene dine. Ta en kikk på vårt repertoar av rene gasser, blandinger og utstyr og få gjort mer i dag.

  • Gassblandinger

    Vi vet at rengasser alene ikke alltid er det man har bruk for. Det er derfor våre erfarne kjemikere og ingeniører jobber hardt for å klargjøre og sertifisere vårt utvalg av spesialgassblandinger. Årelang erfaring med stabilitetsforsøk har gjort oss i stand til å levere stabile gassblandinger med lav usikkerhet i de fleste konsentrasjonsområder.

  • Gassutstyr

    Vi ønsker å tilby våre kunder pålitelig, sikkert og effektivt utstyr for håndtering av gass. Vi tilbyr en komplett utstyrsserie slik at du får dekket dine mest krevende bruksområder på en bedre måte.

  • Spesialgass

    Yara Praxair har mer enn 60 års erfaring i produksjon av spesialgassblandinger. Produksjonen i dag dekker nær alle typer gassblandinger, såfremt de enkelte komponentene ikke danner uønskede kjemiske reaksjoner, eller at andre fysiske egenskaper begrenser mulighetene.