Dykking

INDUSTRIGASS OG UTSTYR FOR DYKKEINDUSTRIEN

Grenseløs utforskning

Det sies at havene er de siste uutforskede områdene på jorden. I Praxair gir vi deg gassene, det utstyret og de forsyningssystemene du trenger for å utforske dypet helt problemfritt. Praxair utviklet de første tabellene for pustblandinger i 1920 og har jobbet i dykkerbransjen siden den gang. Vi vet hvilke gasser som er best å blande for de havdypene du planlegger å dykke på.

Se hvordan vi jobber i relaterte bransjer.

Sveising og metallproduksjon
Energi
Kjemisk industri
Raffinering

Industrigasser Til Dykkerindustrien

Helium

Heliumgass erstatter nitrogen i pustegass som er beregnet for dykk på store dyp slik at man kan oppholde seg lenger der nede og utføre både vitenskapelige undersøkelser og fysisk arbeid.

Oksygen

Oksygen er en vesentlig komponent i alle pustegassblandinger. Blandinger med mindre enn 21% oksygen brukes til dykk på store dyp.

Nitrogen

Nitrogen, hovedkomponenten i luft, er den rimeligste og mest vanlige industrigassen og brukes sammen med oksygen for dykking på grunt vann.

Argon

På grunn av sine varmeisolerende egenskaper brukes argon til å blåse opp tørrdrakter for dykking på store dyp.

INDUSTRITJENESTER I DYKKEINDUSTRIEN

Vi gjør mer enn å levere industrigasser, forsyningssystemer og applikasjoner til dykkeindustrien. Vi samarbeider med deg for å optimalisere hvert trinn av prosessen. Fra konsultasjon til implementering og bruk, kan vi tilby en rekke industritjenester som hjelper deg med å overvåke og håndtere gassforsyningen, slik at du kan forbedre prosessene. 

Se våre tjenester