Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Skallfrysing

Skallfrysing før slicing er en veletablert gassaplikasjon i Norge.

Fordeler med skallfrysing:

  • Bedre utseende på det ferdige slicede produktet
  • Redusert 'give away'
  • Lik tykkelse på alle slicede skiver
  • Økt produktivitet
  • Redusert svinn

Noen eksempler på produkter som er vanlige å skallfryse før slicing:

  • Kokt skinke
  • Servelat
  • Ribberull
  • Salt skinke
  • Ringstad skinke

SnoWinTM Fryseskap til skallfrysing

Yara Praxair har utviklet individuelle programmer for å oppnå et best mulig resultat for våre kunder. I disse programmene inngår spesialtilpasset utstyr, frysetid og temperatur. Det mest vanlige utstyret som brukes er fryseskap.

Gassforbruk

Typisk gassforbruk ved skallfrysing er 0,3 Kg gass/kg produkt.

Fryseskap til skallfrysing

Send oss en e-post hvis du har spørsmål vedr. skallfrysing.