Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Exact flaskesporing

Exact flaskesporing gir deg detaljerte opplysninger om dine gassflasker. Via egen webportal får du tilgang til dine opplysninger.

Er du en bedrift med mange gassflasker og har flere ulike lokasjoner, så er Exact flaskesporing en utmerket løsning for å få oversikt både økonomisk og sikkerhetsmessig.

Med egen log in og passord får du detaljerte opplysninger om blant annet:

  • din aktuelle beholdning av gassflasker pr. gassprodukt
  • leveranser og retur av gassflasker
  • informasjon om disposisjonsavtaler for gassflasker
  • plassering av flasker sortert på fareklasser

Økt sikkerhet med Exact flaskesporing

Med flaskesporing har du oversikt over hvor gassflaskene er plassert - sortert på fareklasser. Dette øker beredskapen i tilfelle en ulykke. Informasjon vedrørende revisjonsdatoer på gassflasker er tilgjengelig i systemets rapporter.

Hold orden på kostnader

Exact flaskeporing gir deg mulighet til å flytte gassflasker internt i virksomheten, og dermed sørge for at kostnader blir allokert til riktig avdeling/prosjekt. Ved hjelp av en PDA (Personlig Digital Assistent) benytter man strekkoden på gassflasken til enkel, rask og sikker registrering ved utlevering og retur av flasken. Informasjonen blir da lagret i din webportal.

Exact basic

Med denne versjonen av flaskesporing får du online opplysninger på ordrenivå om leveringer og retur av gass. Du får også oversikt over leie av emballasje.

Exact extended

Lar deg flytte flasker internt i bedriften ved help av egen PDA. Man har her full oversikt over hvor flasker befinner seg.

Send oss gjerne en e-post hvis du ønsker mer informasjon om Exact flaskesporing.

 

 

Exact flaskeporing

En strekkode på gassflasken gir detaljerte opplysninger om flasken.