Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

COOL Kjølegass

COOL Kjølegass er kvalitetssikret CO2 til lukkede kjølesystemer som leveres på lettvekts-aluminiumsflasker, har duoventil og lavt vanninnhold.

COOL Kjølegass er kvalitetssikret karbondioksid til bruk i kjøleanlegg og andre lukkede kretsprosesser. Vår kjølegass er spesielt utviklet for å møte de krav som kjølebransjen stiller for å oppnå en problemfri drift.

Spesialrensede aluminiumsflasker

Kvaliteten på gassen og gassflaskene er helt avgjørende for sluttresultatet. Det brukes spesialrensede aluminiumsflasker for å sikre mot partikkelforurensing. Aluminiumsflaskene er betydelig lettere å håndtere, da de veier mindre enn vanlige gassflasker i stål.

Brukervennlig og fleksibel

Gassflasken har en duoventil som åpner muligheten for både flytende CO2 og CO2 i gassform. Det betyr at montører trenger kun en type gassflaske for både fylling av gass og trykksetting av anlegget.

Hva gjør COOL Kjølegass så spesiell:

  • Lavt vanninnhold (max 15 ppm H2O)
  • Ingen partikkelforurensing
  • Spesialbehandlede flasker
  • Lette aluminiumsflasker
  • Duoventil
  • Kvalitetssikret karbondioksid

COOL Kjølegass leveres på 15 kg flasker. Til større anlegg kan det leveres 120 kg aluminiumsflaskebatteri med stigerør. Til de største anleggene kan vi levere kvalitetssikret CO2 med tankbil.

Kontakt din nærmeste gassforhandler for kjøp av COOL Kjølegass.

 

Tekniske fakta:

Flaskeventil: DIN 477, nr. 6

Flasketrykk: 50 bar ved 15oC

Transportkoder: ADR klasse 2

Varenummer:

15kg flaske: 502317

120kg batteri: 502318 (8x15kg)