Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Gass til dykking

Ved dykking kan det være behov for forskjellige gasser avhengig av forholdene.

Kjøp av dykkerblandinger

For dykking bruker man blandinger av luft og oksygen som man gjerne betegner Enriched Air Nitrox (EANx). Blandingen benyttes for å redusere nitrogennivået i pustegassen, noe som kan gi dykkere lengere bunntid og bedre sikkerhet .

Dykkere kan også i noen sammenhenger ha behov for blandinger av oksygen/helium og nitrogen (Trimix). Vedrørende dykkerblandinger kan du bestille dette av vår samarbeidspartner  Gass og Pusteservice AS (GPS).  Disse kan bl.a. bidra med design av blandesystemer og tilpasning av kompressor. Husk å oppgi at du er kunde via prisavtalen "Dykkergass - Gass og Pusteservice" ved bestilling.

Kjøp av oksygen 

For oksygen til dykking benytter vi samme kvalitet som for vår medisinske oksygen. Inntil videre er det derfor nødvendig å fylle ut et skjema ("resept") som beskriver hvilket formål man benytter oksygen til. Vi har gjort det enkelt for deg å fylle ut dette skjemaet - til høyre finner du link til en ferdig utfylt resept som du kun trenger å signere med ditt navn og kundenummer.  Resepten sender du som scannet dokument til mailto: [email protected]

eller på fax nr:  23 70 70 04.  Oksygen  henter du deretter hos en av våre gassforhandlere.

Har du ikke et kundenummer hos oss, så kan du opprette dette hos gassforhandleren. Dette kan gjøres via telefon.

Flaskestørrelser:

  • Oksygen tilsvarende medisinsk kvalitet leveres i bl.a 5,10,20 og 50 L flaske.